Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitnodiging internetpersconferentie Unisys

Datum nieuwsfeit: 31-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Geachte redactie,

Op woensdag 31 januari 2001 vindt de wereldwijde introductie van de Unisys e-@ction Wealth Management-oplossing plaats. Naar aanleiding hiervan organiseert Unisys een persconferentie via het Internet. Alastair Taylor, President Global Financial Industries van Unisys, zal een toelichting geven op deze nieuwe, omvattende oplossing voor financiële dienstverleners en vragen beantwoorden.

Door de economische ontwikkelingen van de afgelopen jaren is de scheiding tussen retail banking voor het grote publiek en private banking voor vermogende klanten kleiner geworden. De sterke economische groei heeft geleid tot het ontstaan van een nieuwe groep klanten die tussen private en retail banking valt. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie