Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Symposium liberalisering energiemarkt in Utrecht

Datum nieuwsfeit: 31-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

UNETO

Symposium Liberalisering Energiemarkt

PERSBERICHT UNETO

Zoetermeer, 30 oktober 2000

SYMPOSIUM LIBERALISERING ENERGIEMARKT:
Kansen en bedreigingen voor installateurs!

Op woensdag 31 januari organiseert Uneto, de Unie van elektrotechnische ondernemingen, van 14.00 tot 19.00 uur in het Holiday Inn te Utrecht een symposium over de mogelijke gevolgen van de liberalisering voor elektrotechnische installateurs.

De energiemarkt liberaliseert. Het is nu nog onduidelijk welke gevolgen dit precies zal hebben voor installateurs. Er zullen bedreigingen komen voor hun markt, maar zeker ook nieuwe kansen.

Hoe kan een installateur de gevaren pareren en hoe kunnen zij de kansen grijpen?
Dat is het hoofdthema tijdens het middagcongres op 31 januari aanstaande. Moeten installateurs bijvoorbeeld zelf in stroom en gas gaan handelen? Hoe zit het met de meter, die immers vrij zal zijn? Kunnen installateurs voor hun klanten gaan optreden als adviseur over bijvoorbeeld contracten?

Het symposium staat stil bij mogelijke toekomstscenario's en de consequenties die installateurs daaruit moet trekken. Enkele sprekers zijn:

De heer F.W.H. Braun (bureau Van de Bunt)
De heer F. Peters, onafhankelijk adviseur voorheen verantwoordelijk voor de energie-inkoop NV Schiphol
De heer P. Bakker van Siemens
De heer F.W.M. van Hunsel van Essent
De heer K. Donkervoort van energiebedrijf.com
De heer Koedam van Aedes

De dag wordt afgesloten met een discussie onder leiding van de heer Hans de Boer, voorzitter van MKB Nederland en lid van het Platform Versnelde Liberalisering Energiemarkt.

De pers is van harte uitgenodigd. U kunt zich opgeven bij Uneto, mevrouw Martina Riemersma per fax naar: 079 - 325 06 68 of per telefoon : 079-325 06 50

29 jan 01 16:09

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie