Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wageningen bezoekt windenergielocaties in Duitsland

Datum nieuwsfeit: 31-01-2001
Bron: Gemeente Wageningen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Wageningen

Excursie windenergie

De gemeente Wageningen organiseert op 31 januari 2001 een windenergie-excursie. Voordat snel daarna discussies starten over de ruimtelijke ontwikkelingen van Wageningen, kunnen belanghebbenden eerst kennis nemen over de aspecten van windenergie. Gemeente Wageningen biedt daarom het college, commissieleden, raadsleden, vertegenwoordigers van Wageningen UR, gemeente Renkum, gemeente Rhenen en andere buurgemeenten de gelegenheid om in de bus te stappen en mee te gaan naar enkele Duitse windenergielocaties. De trip start om 9.00 uur en om 18.00 uur is iedereen weer terug. Er zal deskundige toelichting gegeven worden. Ook vertegenwoordigers van diverse belangenorganisaties op het gebied van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie