Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Peuterspeelzalen in Delfzijl vieren 10 jarig bestaan

Datum nieuwsfeit: 31-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Delfzijl

Keywords: jubileum,peuterspeelzalen,stichting

INFORMATIE

30-01-2001

10 jarig bestaan Stichting Samenwerkende Peuterspeelzalen Gemeente Delfzijl

Woensdag 31-01-2001 viert de Stichting Samenwerkende Peuterspeelzalen Gemeente Delfzijl (SSPGD) haar tien jarig bestaan. De SSPGD is op 31-01-1991 opgericht. Voor die datum waren zes verschillende organisaties binnen het peuterspeelzaalwerk actief, namelijk stichting peuterspeelzalen Holwierde/Spijk, stichting peuterspeelzalen Delfzijl, peuterspeelzaal Duimelotje te Tuikwerd, peuterspeelzaal de Springplank te Farmsum, peuterspeelzaal Wagenborgen en peuterspeelzaal Woldendorp. Met ingang van 01-09-2001 heeft ook de peuterspeelzaal De Trolletjes uit Meedhuizen zich bij de SSPGD aangesloten. Naast de basisfunctie van het peuterspeelzaalwerk "spelen, ontwikkelen, ontmoeten" richt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie