Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kapvergunningen gemeente Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 31-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Kapvergunningen

De directeur van de dienst Algemene en Publiekszaken maakt bekend, dat voor het rooien van onderstaande bomen kapvergunning is verleend:
* 32 stuks populieren in het gebied Gennep tussen de Dommel en de sportvelden nabij de Boutenslaan: de bomen verkeren in een slechte conditie en kunnen bij storm gevaar opleveren (verzenddatum vergunning 25 januari 2001).

* 1 boom aan de Hageheldlaan 42/44: de redenen van het verzoek om kappen van de boom is gelegen in het feit dat de grootte van de bewuste boom niet in verhouding staat tot de grootte van de tuin, de bewuste boom schade berokkent aan eigendommen en overlast veroorzaakt (verzenddatum vergunning 22 januari 2001).
* 1 boom aan de Fakkellaan 51-53 i.v.m. lichtreductie (verzenddatum vergunning 24 januari 2001).

De vergunningen liggen vanaf heden, gedurende zes weken, ter inzage in het Informatiecentrum van het Stadskantoor en aan de balie van het betreffende Stadsdeelkantoor.
Belanghebbenden kunnen, binnen zes weken na de dag volgend op de verzenddatum van de betreffende vergunning, gemotiveerd bezwaar indienen bij burgemeester en wethouders, postbus 90150, 5600 RB te Eindhoven.
Dit bezwaar schorst niet het gebruik van de vergunning. Daarvoor moet de indiener van een bezwaarschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de President van de Arrondissementsrechtbank, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie