Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Handhaving inzake zeecontainers gemeente Bellingwedde

Datum nieuwsfeit: 31-01-2001
Bron: Gemeente Bellingwedde
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Bellingwedde

HANDHAVING INZAKE ZEECONTAINERS

Geconstateerd is dat in de gemeente Bellingwedde op bepaalde locaties gebruik wordt gemaakt van containers, zogenaamde zeecontainers. Het gebruik van die containers varieert van opslag van (bouw)materialen gedurende een (ver)bouwperiode tot het permanent gebruiken van zo'n container als bijgebouw.
Het hebben van en/of gebruiken van een op uw perceel geplaatste container is in strijd met het ruimtelijk beleid van de gemeente Bellingwedde. In uitzonderlijke gevallen kunnen situaties denkbaar zijn waarin het hebben en/of gebruiken van een container niet (meer) in strijd is met het ruimtelijk beleid of de strijdigheid door legalisatie mogelijk zou ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie