Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Rijn & Venen

Datum nieuwsfeit: 31-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 31-01-2001

Politiebericht Utrecht: district Rijn & Venen, 10.05 uur
Dodelijk ongeval

DE HOEF Op dinsdag 30 januari is bij een ongeluk op de Oude Spoorbaan een vrouw om het leven gekomen.

Omstreeks 14.45 uur reed een 57-jarige vrouw uit Mijdrecht met haar auto over de Oude Spoorbaan, komende uit de richting van Amstelhoek en gaande in de richting van De Hoef. Meerdere getuigen verklaarden te hebben gezien dat de vrouw door nog onbekende oorzaak steeds meer naar links ging rijden, op de weghelft voor het tegemoetkomende verkeer terecht kwam, de linkerberm inreed en dat de auto daar op een boom botste.

Door de aanrijding raakte de vrouw in de auto beklemd. Zij moest door de brandweer uit het wrak worden bevrijd. Gezien haar verwondingen kwam tevens de traumahelikopter ter plaatse. Nadat zij uit de auto was bevrijd, werd zij met zwaar letsel per ambulance met politiebegeleiding overgebracht naar het AMC. Bij aankomst in het ziekenhuis bleek de vrouw te zijn overleden.

Vrouw besluit niet meer te gaan rijden

ABCOUDE Een vrouw die op maandag 29 januari van de A2 was gehaald, heeft op dinsdag 30 januari toch maar besloten niet meer te gaan rijden.

Op maandag 29 januari, omstreeks 18.00 uur, reed de 77-jarige automobiliste uit Haarlem over de A2, komende uit de richting van Utrecht en gaande in de richting van Amsterdam. Zij viel op doordat zij met een `snel`heid van 40 km/u. reed. Zij werd door de politie van de snelweg gehaald en begeleid naar een hotel in Abcoude, waar zij vervolgens de nacht doorbracht.

Op dinsdagochtend wilde de vrouw het hotel verlaten, maar was haar autosleutels kwijt. Daarom nam een personeelslid van het hotel contact op met de politie met de vraag of de politiemensen mogelijk de autosleutels hadden meegenomen. Dit bleek niet het geval te zijn. Bij een zoekactie op de hotelkamer van de vrouw werden de autosleutels gevonden. De vrouw zag toen kennelijk in dat het verstandiger was niet meer zelf achter het stuur te stappen. Zij heeft vervolgens iemand anders geregeld die haar auto kon besturen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie