Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Staffware kondigt oplossing voor financiële markt aan

Datum nieuwsfeit: 31-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Staffware kondigt oplossing voor financiële markt aan

Alkmaar, januari 2001 - - Staffware - toonaangevend in de business process automatisering - ontwikkelde in samenwerking met CityIQ een workflowgebaseerde applicatie voor de financiële markt. Hierdoor kunnen financiële instellingen hun bestaande processen - waarbij papieren documenten handmatig worden verwerkt - geheel omzetten naar geautomatiseerde processen. Dit betekent een snellere verwerking en betere controle van handelingen binnen instellingen gericht op het verwerken van effecten en aandelen. De doelgroep bestaat uit onder andere effectenkantoren en beleggingsinstituten, maar ook kapitaalbeheerders, toezichthouders, makelaars en onafhankelijke beheerders.

De oplossing bewerkstelligt zowel de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie