Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Resultaten onderzoek automatiseringsgraad van wijnbranche

Datum nieuwsfeit: 31-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: (r.van.luxemburg@atim.nl)

Contactpersoon: R. van Luxemburg

BELANGRIJKE RESULTATEN UIT ONDERZOEK NAAR AUTOMATISERINGSGRA

Datum: 31-01-2001

Automatisering is nog steeds een hot item in het bedrijfsleven, waarbij ook veel aandacht wordt besteed aan internet en E-commerce. Ook de wijnbranche heeft hier dagelijks mee te maken, wat voor ATIM aanleiding is geweest om een onderzoek uit te laten voeren naar de automatiseringsgraad van de wijnbranche.

Het rapport dat het resultaat is van dit onderzoek biedt een uniek inzicht in de automatisering van de wijnbranche en de manier waarop onder andere wordt omgegaan met internet. Hoewel de automatiseringsgraad hoog is, blijven er veel zaken over die nog niet voldoende ingevuld zijn. Internet en E-commerce zijn bijvoorbeeld door de wijnhandel wel herkend als een goede mogelijkheid om verkoop te stimuleren, maar een gerichte strategie ontbreekt vaak.

Voor iedereen die werkzaam is in de wijnbranche of betrokken is bij de automatisering van de wijnbranche biedt dit rapport aanknopingspunten voor de dagelijkse praktijk. Het rapport is voor fl. 195,- te verkrijgen bij ATIM bv, op onderstaand adres of kijk op internet: www.wine4all.nl

ATIM bv
Postbus 225
5240AE Rosmalen
tel. 073-6240665
fax 073-5325261

Rosmalen, 31 januari 2001

ATIM bv

Brabanthoeven 91

5244HK

Rosmalen

Telefoon: 073-6240665reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie