Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gerard Schouw directeur kenniscentrum Grotestedenbeleid

Datum nieuwsfeit: 31-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

Persberichten >>

Gerard Schouw directeur kenniscentrum GSB

De Stichting Kenniscentrum Grotestedenbeleid heeft besloten Gerard Schouw per 1 maart aanstaande te benoemen als directeur. De heer Schouw is thans werkzaam als adviseur bij de Boer & Croon groep. Daarvoor was hij wethouder voor ondere andere Grotestedenbeleid (D66) van de gemeente Dordrecht. De heer Schouw is landelijk voorzitter van D66, een functie die hij zal blijven uitoefenen.

De Stichting Kenniscentrum GSB is op 15 december 2000 opgericht, en staat onder voorzitterschap van de heer W.J. Deetman. Het kenniscentrum is een initiatief van de 25 grote steden en de rijksoverheid. Het heeft tot doel: het verzamelen, bewerken en ontwikkelen van kennis van het grotestedenbeleid en het ondersteunen van bestuurders, beleidsmakers en uitvoerders van het grotesteden beleid. In het voorjaar van 2001 zal het kenniscentrum operationeel zijn.

31 januari 2001

last update: 31 januari 2001 ;pag.: 5726; auteur: 77 31 januari 2001 - pag. 5726 - 77

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie