Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

FNV Bondgenoten positief over fusie bloemenveilingen

Datum nieuwsfeit: 31-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

FNV BONDGENOTEN

FNV Bondgenoten positief over fusie bloemenveilingen

FNV Bondgenoten staat positief tegenover de voorgenomen fusie tussen Bloemenveiling Holland en Bloemenveiling Flora. Vandaag werd de intentieverklaring tussen beide bloemenveilingen ondertekend. Na de fusie zullen de veilingen onder de naam Flora Holland verder gaan. Het marktaandeel van Flora Holland zal 52% bedragen, waardoor Flora Holland groter wordt dan Bloemenveiling Aalsmeer.

FNV Bondgenoten ziet de fusieplannen als een gunstige ontwikkeling voor de werknemers. 'De fusie betekent gelijkwaardige arbeidsvoorwaarden voor alle 2600 werknemers. Door de fusie zijn gelijke arbeidsvoorwaarden voor alle bloemenveilingen ook weer een stap dichterbij en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie