Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Introductie Shop-in-a-box in Italie geslaagd

Datum nieuwsfeit: 31-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

MAGNASHOP

e-commerce: introductie Shop-in-a-Box in Italie geslaagd

31 januari 2001

PERSBERICHT

INTRODUCTIE SHOP-IN-A-BOX IN ITALIE GESLAAGD
Grote belangstelling voor Nederlandse e-commerce oplossing tijdens Internet Expo in Milaan

De introductie van e-commerce oplossing Shop-in-a-Box(r) in Italië, is succesvol verlopen. Tijdens de drukbezochte Internet Expo beurs van 25 tot 28 januari jl. in Milaan, konden vakmensen uit de Internetbranche kennis maken met
Shop-in-a-Box(r). Er bleek buitengewoon veel belangstelling voor het product te bestaan bij de aanwezige resellers en potentiële businesspartners.

Shop-in-a-Box(r), een e-commerce oplossing van het Nederlandse bedrijf Magnashop, wordt in Italië gedistribueerd door Master Distributor ItaliaPuntoCom. Het
Shop-in-a-Box(r) pakket bestaande uit een cd-rom met software en twee handleidingen, is voor deze nieuwe markt volledig in het Italiaans vertaald.

De groeiperspectieven voor de zakelijke e-commercemarkt in Italië zijn zeer gunstig. Veel bedrijven zijn op zoek naar uitgebreide en multifunctionele e-commerce oplossingen voor hun dagelijkse bedrijfsvoering om bij te blijven in de concurrentieslag. 'Het aantrekkelijke van Shop-in-a-Box(r) voor de Italiaanse markt is de zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding en de vele mogelijkheden die het product de gebruiker biedt. Met name de extra modules als 'verzendkosten op maat' en de 'besloten gebruikersgroep' maken Shop-in-a-Box(r) aantrekkelijk voor ondernemers uit zowel het B-to-C als het B-to-B segment', aldus Ralph Boccallini, Managing Director van ItaliapuntoCom.

Bedrijfsinformatie Magnashop
Als Application Service Provider (ASP) biedt Magnashop een totaaloplossing voor bedrijven die een winkel op Internet willen openen. Naast de levering van Shop-in-a-Box(r), draagt Magnashop er zorg voor dat de winkel op Internet 24 uur per dag bereikbaar is, levert zij geïntegreerde betaalsystemen (waaronder I-Pay) en assisteert zij ondernemingen bij de marketing op het Internet, ondermeer door aanmelding bij zoekmachines.
Doordat Magnashop zorg draagt voor alle technische aspecten van Shop-in-a-Box(r) winkels, kan een onderneming zich richten op haar primaire taak: het zorgen voor een actueel productenaanbod en het succesvol afhandelen van lopende bestellingen.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie