Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord Venlo: agent mishandeld

Datum nieuwsfeit: 31-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 31-01-2001 Mediaberichten 31-01-2001 (16.30 uur)

Tegelen Vergiftiging honden

Tegelen Een inwoner van Tegelen heeft vanmorgen bij de politie melding gedaan van het aantreffen van een stuk worst dat mogelijk vergiftigd zou zijn. De melder wandelde met zijn twee honden in de omgeving van de Kaldenkerkerweg / Klein Zwitserland, maar voordat de dieren aan de worst konden eten wist de man dit op te pakken. Bij de politie is in de afgelopen tijd slechts één eerdere melding binnengekomen van een vergiftiging. Dit gebeurde op 19 januari op de Jammerdaalseweg en hierdoor is een hond overleden. Een dierenarts constateerde dat de overleden hond organisch gif zou hebben gegeten. Dit wordt gebruikt als bestrijdingsmiddel in de landbouw en zou mogelijk via het kadaver van een wild dier zijn overgebracht op de hond. Desondanks waarschuwt de politie hondenbezitters alert te zijn op hun huisdieren bij het uitlaten in genoemde omgeving.

LEUNEN Agent mishandeld

LEUNEN- Een 35-jarige vrouw is op 31 januari aangehouden in Leunen omdat ze een politie-agent mishandelde. Een politiepatrouille ging omstreeks 10.30 uur naar het Rondeveld omdat daar een vrouw huisraad op straat gooide. De vrouw was bij aankomst van de politie geheel overstuur maar kalmeerde vrij snel. Omdat er geen sprake was van een strafbaar feit wilden de agenten toen weer gaan. Bij het naar buiten lopen sloeg de vrouw echter een agent met een glazen schaal tegen zijn gezicht. Daarbij kreeg de man ook de inhoud van de schaal (koude koffie met suiker) in zijn ogen. Hierna werd de vrouw aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar raakte de vrouw opnieuw over haar toeren en beledigde ze de betrokken agent die aangifte deed van mishandeling en belediging.

Venray Bijtende hond

Venray Een Maltezer Leeuwtje is dinsdagmorgen op het voetbalterrein van het VvGI door een onaangelijnde Groenendaler aangevallen en moest van een wisse dood worden gered door zijn eigenaresse. De 64-jarige vrouw liep bij het redden van haar hondje een grote bijtwond aan haar arm en hand op en moest zich onder doktersbehandeling stellen. Bij het uitlaten van haar hondje dinsdagmorgen rond 08.00 uur trof de vrouw een andere hondenbezitster, die haar grote hond onaangelijnd uitliet. Deze reageerde zeer fel op het kleine beestje door het vast te grijpen. Slechts door haar hondje hoog op te tillen kon de vrouw erger voorkomen, maar zij liep zelf flink letsel op. De politie gaat na wie de eigenaar van de agressieve hond is.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie