Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeentelijke milieuprijs inzameling oude batterijen

Datum nieuwsfeit: 31-01-2001
Bron: Gemeente Weerselo
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Weerselo

Datum plaatsing: 31 januari 2001

UITREIKING GEMEENTELIJKE MILIEUPRIJS INZAMELING OUDE BATTERIJEN Op vrijdag 26 januari jl. heeft wethouder mevrouw A.M.B. Mentink-Groener in de RK Basisschool Bernardus te Saasveld de prijs verbonden aan de gemeentelijke batterij-inzamelwedstrijd 2000 uitgereikt. De prijswinnaar heeft in totaal 133 kilo batterijen ingezameld en dit komt neer op 0,57 kilo per kind. De stichting batterijen STIBAT startte een landelijke schoolcampagne die werd gestimuleerd door het bestuur van de voormalige gemeente Weerselo en deze stelde een cheque-prijs beschikbaar ter waarde van f 1000,00 Het gemeentebestuur van de nieuwe gemeente Denekamp hoopt van ganser harte ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie