Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid Kerkrade: dode man aangetroffen

Datum nieuwsfeit: 31-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Kerkrade 31-01-2001 Persbericht district Kerkrade - 18.05 uur (overleden man) Woensdag 31 januari 2001 - 18.05 uur

Kerkrade; overleden man aangetroffen
Tijdens snoeiwerkzaamheden aan de begroeiing op de Casper Sprokelstraat in Kerkrade troffen enkele werklieden op dinsdag 30 januari om 13.15 uur het stoffelijk overschot aan van een tot dan toe onbekend persoon.
De politie startte direct een onderzoek waarbij vandaag (31 januari) kwam vast te staan dat het hier het stoffelijk overschot van de heer Martin Muijs uit Kerkrade betreft.
De toen 53-jarige heer Muijs werd sinds 31 december 1999 vermist. Ondanks de politieonderzoeken en het destijds inschakelen van de diverse media bleef hij spoorloos.
De technische recherche onderzoekt momenteel of er wel of niet sprake is van een misdrijf. De uitslag van dit onderzoek wordt binnen enkele dagen verwacht.

(Bureau Voorlichting district Kerkrade; 045 - 400 20 06)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie