Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeentelijke agenda arbeidsmarktbeleid 2001 Breda bekend

Datum nieuwsfeit: 31-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

31-01-2001

Gemeentelijke agenda arbeidsmarktbeleid 2001 bekend De gemeente Breda zet dit jaar alles op alles om zoveel mogelijk werklozen te begeleiden naar werk. Daarvoor worden voor de meeste werklozen een of meerdere trajecten opgestart op het gebied van scholing en arbeidstraining. Ook wordt het financieel aantrekkelijker gemaakt om aan de slag te gaan. Lukt het niet om een baan te vinden, dan wordt bekeken hoe een maatschappelijk isolement kan worden voorkomen. Doel van dit arbeidsmarktbeleid is dat minder Bredanaars zijn aangewezen op een bijstandsuitkering plus deelname aan sociale activering. Dit blijkt uit de gemeente Agenda Arbeidsmarktbeleid 2001 die ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie