Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bekendmakingen gemeente Capelle a/d IJssel 31 januari 2001

Datum nieuwsfeit: 31-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

Bekendmaking 31 januari 2001

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt het volgende bekend:

MEDEDELING VAN ONTVANGEN AANVRAGEN OM BOUWVERGUNNING (kennisgeving volgens artikel 41 van de Woningwet)

s-Gravendreef 20, woonhuis vergroten.
M. Danneelserf 21-29, supermarkt vergroten.
Beltmolen 29, woning uitbreiden.
Bachstraat 181, dakkapellen aanbrengen.

Meer informatie over deze aanvragen is te verkrijgen bij de Unit Handhaving en Vergunningen.

PROCEDURE: AANVRAAG OM BOUWVERGUNNING

Beltmolen 29, woning uitbreiden.

Aan deze aanvraag om bouwvergunning kan worden meegewerkt door vrijstelling te verlenen van de bepalingen van het rechtsgeldige bestemmingsplan met toepassing van artikel 19, lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening. In verband met deze vrijstellingsprocedure liggen deze aanvragen met bijbehorende tekeningen met ingang van donderdag 1 februari 2001 gedurende vier weken op werkdagen ter inzage.

Gedurende de aangegeven periode is een ieder bevoegd bedenkingen in te brengen tegen de voor het bouwplan van toepassing zijnde procedure.

VERLEENDE BOUWVERGUNNINGEN, TOEGEKENDE MELDING VAN EEN BOUWVOORNEMEN

Verzenddatum 18 januari 2001:
Aristotelestuin 15, woonkamer uitbreiden (toegekende melding). Bizetstraat 6, dakkapellen aanbrengen.
Arica 133, dakkapellen aanbrengen.

Verzenddatum 19 januari 2001:
Capelseweg 150, woonhuis uitbreiden.

Belanghebbenden die menen door een van de bovengenoemde beschikkingen te zijn getroffen, hebben de bevoegdheid om tegen die beschikking bij de gemeente een bezwaarschrift in te dienen. Ingevolge de bepalingen in de Algemene wet bestuursrecht moet het gemotiveerde bezwaarschrift binnen 6 weken na verzending van de beschikking worden ingediend.

KENNISGEVING VRIJSTELLING DETAILHANDEL

Het college maakt bekend dat Grando Retail B.V. bij de gemeente Capelle aan den IJssel een verzoek heeft ingediend voor het verlenen van vrijstelling voor detailhandel in keukens voor 750 m² in het pand aan de Lylantsebaan 7a in Capelle aan den IJssel.

Het verzoek gaat vergezeld van een branche-onderzoek. Gelet op de resultaten van dit onderzoek zijn burgemeester en wethouders voornemens, op grond van het bepaalde in artikel 3 lid 4, onder a, van het bestemmingsplan Hoofdweg Herziening I en II, vrijstelling te verlenen voor detailhandel in keukens voor 750 m².

De op het voornemen tot het verlenen van vrijstelling betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 1 februari 2001 gedurende vier weken ter inzage. Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk bedenkingen indienen tegen het voornemen om vrijstelling te verlenen.

De bouwaanvragen en meldingen waarvoor een procedure vereist is en de stukken met betrekking tot de vrijstelling van de detailhandel liggen ter inzage in de hal bij het Informatiecentrum van het gemeentehuis aan de Rivierweg 111, op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur. Gemotiveerde bedenkingen en bezwaarschriften kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel, Postbus 70, 2900 AB Capelle aan den IJssel.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie