Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Allochtonen best bereikbaar via persoonlijke benadering

Datum nieuwsfeit: 01-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Zojuist verschenen: Vraag 't ze persoonlijk
Allochtonen best bereikbaar via persoonlijke benadering

Allochtonen worden het best bereikt door een persoonlijke, mondelinge benadering, die uitgaat van hun capaciteiten en niet van problemen. Voor succesvolle participatie van allochtonen zijn zelfredzaamheid en zelfrespect de sleutelbegrippen. Dat blijkt uit het zojuist verschenen boek Vraag t ze persoonlijk. Inspiratiebronnen voor veelkleurige bewonersparticipatie, een gezamenlijke uitgave van het Instituut voor Publiek en Politiek (IPP) en Aedes vereniging van woningcorporaties. Het boek bevat een bundeling van elf projecten waarin allochtonen succesvol participeerden. Het gaat merendeels om leefbaarheidsprojecten in buurten, onder meer in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie