Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Provincie Noord-Holland blij met Kanjerregeling

Datum nieuwsfeit: 01-02-2001
Bron: Provincie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Noord-Holland

Provincie blij met Kanjerregeling
Gedeputeerde Zorg, Welzijn en Cultuur, de heer E. Neef is blij met het subsidie van Staatssecretaris Van der Ploeg voor de restauratie van 3 grote monumenten in Noord-Holland. De Staatssecretaris heeft via de zogenoemde "Kanjerregeling" restauratiesubsidie toegekend voor:
Rijkswerf Willemsoord in Den Helder f 8.000.000,= Koepelkerk en Garrelorgel in Purmerend f 4.578.137,=. St. Agathakerk in Beverwijk f 3.072.915,=

De provincie probeert de belangen van de Noord-Hollandse gemeenten die minder dan 100 rijksmonumenten hebben zo goed mogelijk te behartigen. In een jaarlijks op te stellen Provinciaal Restauratie Uitvoerings Programma(PRUP) geeft de provincie ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie