Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Van Veltum channel manager Nederland Legato Systems Benelux

Datum nieuwsfeit: 01-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Dick van Veltum Channel Manager Nederland bij Legato Systems Benelux

Hoofddorp, januari 2001 - - Bij Legato Systems Benelux is onlangs Dick van Veltum (36) aangetreden als Channel Manager Nederland. Van Veltum is in zijn functie onder meer verantwoordelijk voor het verstevigen van het partnerkanaal binnen Legato Systems Benelux. Voor zijn indiensttreding bij Legato was hij enkele jaren bij Simac werkzaam als consultant gespecialiseerd in storage(management).

Volgens Bert Kraaikamp, Director Legato Systems Benelux, onderstreept de indiensttreding van Van Veltum Legato's streven om het indirecte kanaal in de toekomst een nog belangrijkere positie te geven binnen de organisatiestrategie. 'Vanuit zijn voorgaande functie brengt hij de kennis en ervaring mee die nodig is om de communicatielijnen optimaal te stroomlijnen. Binnen ons partnerkanaal was er een groeiende behoefte aan een vaste schakel tussen de Legato-organisatie en de partnerorganisatie. Met de komst van Dick zijn we nu nog beter in staat om gehoor te geven aan alle specifieke wensen en eisen en daarop snel in te spelen.'

'Het is een persoonlijke uitdaging om te streven naar een nog betere informatie- en communicatiecontinuïteit voor de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse partners en klanten van Legato. Om dit te bereiken is het essentieel om hen continue ondersteuning te bieden. Niet alleen bij het vinden van de juiste storage-oplossingen, maar ook bij onder andere het contractbeheer, het opleidingstraject en het afsluiten van overeenkomsten. Eveneens speelt het regelmatig organiseren van specifieke bijeenkomsten, seminars en events een belangrijke rol. Onze doelstelling is de relatie met ons partnerkanaal naar het hoogste niveau te brengen. Het feit dat velen al grote waardering en belangstelling hebben getoond, geeft vertrouwen voor de toekomst', stelt Dick van Veltum, Channel Manager Nederland bij Legato Systems Benelux.

Legato Systems Benelux, City House II, Antareslaan 18, 2132 JE Hoofddorp Telefoon: 023 - 5548800, fax: 023 - 5548801

Over Legato Systems
Legato Systems is toonaangevend op het gebied van enterprise storage management en applicatiebeschikbaarheid. Legato's producten en diensten maken 'Information Continuance' mogelijk; een naadloze aanpak voor het beheren, verplaatsen en beveiligen van alle bedrijfskritische gegevens in een onderneming. De organisatie is opgericht in 1988 en biedt ondersteuning aan Fortune 1000 ondernemingen. Legato is de industriestandaard voor storage management softwareproducten en levert aan dertig van de vijftig Fortune 'e-50' organisaties. Legato's producten zijn beschikbaar via een netwerk van resellers, integrators, OEM-partners en rechtstreeks via Legato Systems. Legato is oprichter van Storage Networking Industry Association. Nadere informatie over Legato is beschikbaar op het Web: www.legato.com. Redactionele informatie en/of foto: Pb0601 Influx PR - Margienke Bos, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 - 3663034, fax: 055 - 3602661. E-mail: (prinflux@cs.com) / www.influx-pr.com.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


- - - - - - - - - - - - - -
INFLUX PR-/Pers- (advies) Bureau - Deventerstraat 81 - NL - 7322 JL Apeldoorn. Tel.: +31 - 55 - 366 3034 / Fax: +31 - 55 - 360 2661 / E-mail: (PRInflux@cs.com) Http://www.Influx-pr.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie