Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe decaan Historische en Kunstwetenschappen Erasmus

Datum nieuwsfeit: 01-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Erasmus Universiteit Rotterdam


1 februari 2001


Dr. Max Sparreboom nieuwe decaan van de Faculteit der Historische en Kunstwetenschappen

Het College van Bestuur van de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft dr. Max Sparreboom benoemd tot nieuwe decaan van de Faculteit der Historische en Kunstwetenschappen. Dr. Sparreboom volgt hiermee per 1 februari 2001 prof.dr. A.M. Bevers op. Professor Bevers treedt af na zes jaar decanaat. Hij gaat zich weer wijden aan de wetenschap.

Dr. M. Sparreboom (Utrecht 1951) studeerde in Leiden. Hij promoveerde daar op een onderwerp in de Indische Taal- en Letterkunde. Hij is werkzaam geweest bij de European Science Foundation in Straatsburg.

Tot 1 februari 2001 was Sparreboom verbonden aan de onderzoeksorganisatie NWO, op het gebied van Geesteswetenschappen.

Hij zal zijn functie als decaan van de Faculteit der Historische en Kunstwetenschappen combineren met zijn directeurschap van de Stichting Praemium Erasmianum in Amsterdam.

Voor meer informatie:
Faculteit der Historische en Kunstwetenschappen, Dr. M. Sparreboom, tel (010) 408 2487 (mw. Th. Ketting) e-mail (Sparreboom@fhk.eur.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie