Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorbeschouwing FC Twente-Willem II

Datum nieuwsfeit: 01-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FC Twente

FC Twente - Willem II

Na een ruime maand zonder competitievoetbal, herstart FC Twente komende zaterdagavond tegen Willem II. FC Twente is de winterstop goed doorgekomen en won vorige week de bekerwedstrijden tegen Achilles '94 en Fortuna Sittard vrij eenvoudig.

Trainer Fred Rutten zal zaterdag niet kunnen beschikken over de geblesseerden Elbrazi en Grujic, terwijl Rahim een vraagteken is. Van de nieuwelingen Pothuizen en Polak zal eerstgenoemde in het centrum van de verdediging acteren en zal laatstgenoemde waarschijnlijk plaats nemen op de bank. Voor beiden is het wel de eerste kennismaking van de fantastische aanhang van FC Twente.

Willem II zal geen eitje worden. De ploeg van Hans Westerhof startte het seizoen magertjes, maar won zijn laatste vijf wedstrijden en is inmiddels opgeklommen naar een gedeeld vijfde plaats op de ranglijst. Aan Twente de eer om de goede reek van de Tilburgers te onderbreken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie