Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe Gouverneur Koninklijke Militaire Academie

Datum nieuwsfeit: 01-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Defensie
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van DefensiePersberichten


generaal Hilderink

Nieuwe Gouverneur Koninklijke Militaire Academie

01-02-2001

DV/PM05

Generaal-majoor C.G.J. Hilderink (52), thans Directeur Personeel van de Koninklijke Luchtmacht, wordt in de tweede helft van het jaar benoemd tot Gouverneur van de Koninklijke Militaire Academie in Breda. De huidige Gouverneur, generaal-majoor der Militair Psychologische en Sociologische Dienst drs. G.J.C. Roozendaal (56), verlaat de militaire dienst i.v.m. functioneel leeftijdsontslag.

Generaal Hilderink heeft gedurende zijn carrière verschillende functies uitgeoefend in het grondoperationele functiegebied. Daarnaast is hij in de periode 1976 -1978 als militair waarnemer voor de Verenigde Naties uitgezonden naar het Midden Oosten. In de periode van 1993 tot 1995 was generaal Hilderink Commandant van de Koninklijke Militaire School Luchtmacht. Hierna is hij geplaatst bij de defensiestaf als Sous Chef Operatiën, Communicatie en Informatie. Voorafgaand aan zijn huidige functie was generaal Hilderink Sous Chef Integraal Beleid en Plannen bij de Staf van de Bevelhebber.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie