Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Oss

Datum nieuwsfeit: 01-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 1-02-2001
Persbericht district Maasland

ECHTPAAR IN WONING OVERVALLEN

Woensdagavond is een echtpaar in hun woning - naast het autobedrijf van de familie- aan de Nieuwe Erven in Heesch door drie onbekende mannen overvallen. Omstreeks 18.00 uur kwamen de drie mannen, gewapend met vuistvuurwapens, via de achterdeur de woning binnen. De 54-jarige vrouw en de 57-jarige man kregen de vuistvuurwapens tegen het hoofd gedrukt en er werd geld geeist. Nadat de slachtoffers geboeid waren, verliet het drietal de woning, met medeneming van enkele duizenden guldens aan buit. Ze reden weg in een oud model rode Opel Kadett. De politie heeft inmiddels een buurtonderzoek gehouden. De recherche onderzoekt de overval.

GESTOLEN AUTO UITGEBRAND

Vannacht trof de politie aan de Waterlaat in Oss een in Den Bosch gestolen Honda Civic aan. De auto was geheel uitgebrand.

DIEFSTAL UIT WINKEL

Drie onbekende mannen hebben woensdagmiddag in een telecomwinkel aan de Burgwal in Oss drie inktcartridges van 100 gulden per stuk gestolen.

POLITIE BEKEURT BIJ ONEIGENLIJK GEBRUIK MISTLICHTEN

Vanaf vandaag treedt de politie in het werkgebied van het district Maasland verbaliserend op tegen het oneigenlijk gebruik van mistlichten. De afgelopen weken heeft de politie alleen waarschuwend opgetreden, maar vanaf vandaag kan het oneigenlijk gebruik van mistlampen aan de voorzijde van de auto een bekeuring van f 120,- opleveren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie