Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KWPN Hengstenkeuring in Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 01-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Horses of the Dutch186 hengsten naar 2e bezichtiging

KWPN Hengstenkeuring

Voor de 2e bezichtiging van de KWPN hengstenkeuring, die vanaf volgende week donderdag 1 februari tot en met zaterdag 3 februari zal plaatsvinden in De Brabanthallen te Den Bosch, zijn in totaal 186 hengsten geselecteerd. Daarbij gaat het om 161 rijpaardhengsten, 19 tuigpaardhengsten en 6 Gelderse hengsten.

Op donderdag 1 februari staat vanaf 8.30 uur de 2e bezichtiging (vrij bewegen en vrij springen) van de dressuurgefokte rijpaardhengsten op het programma. Na de pauze om ongeveer 13.30 uur is het de beurt aan de Gelderse hengsten waarna het programma weer wordt vervolgd met de dressuurgefokte rijpaardhengsten.
Aan het einde van het middagprogramma komen alle oudere 2e bezichtigingshengsten onder het zadel in de ring. Op vrijdag 2 februari wordt wederom om 8.30 uur begonnen met de 2e bezichtiging, maar dan van de springgefokte hengsten. Voor de tuigpaarden is de 2e bezichtiging ook meteen de laatste bezichtiging, dit in tegenstelling tot de rijpaarden en de Gelderse paarden die immers ook nog een 3e bezichtiging kennen. Voor de 2e bezichtiging van de tuigpaarden is net als voor de 3e bezichtiging van de rijpaarden en de Gelderse paarden de zaterdagochtend gereserveerd. Vanaf 10.00 uur worden de tuigpaarden in de baan verwacht. Overigens zijn alle genoemde tijden onder voorbehoud. Het totale programma van de KWPN hengstenkeuring vindt u onder de knop Hengstenkeuring op deze site.

Bron: KWPN©1999 Horses of the Dutch - All rights reserved read our Disclaimer

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie