Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Toolex rondt verkoop activiteiten Alpha Plating

Datum nieuwsfeit: 01-02-2001
Bron: Toolex International NV
Zoek soortgelijke berichten
Toolex International NV PERSBERICHT

Toolex International N.V. RONDT VERKOOP VAN activitEITEN Alpha Plating AF

Eindhoven, 1 februari 2001. Volgend op de aankondiging in november 2000 door Toolex International N.V. (AEX:TLXI; Nasdaq:TLXAF) met betrekking tot de geplande verkoop van haar activiteiten op het gebied van electroforming aan Technotrans AG, maakt Toolex vandaag bekend dat de onderhandelingen met Technotrans succesvol zijn afgesloten.

Met deze verkoop heeft Toolex haar doelstelling, de desinvestering van al haar niet-kernactiviteiten, gerealiseerd.

Als gevolg van de verkoop zijn 7 medewerkers overgegaan van Toolex naar de Technotrans groep.

De omvang van de transactie is 10 miljoen, waarvan 50% zal worden voldaan in aandelen Technotrans AG. De omzet van de electroforming divisie in 2000 wordt geraamd op 10 miljoen. De transactie zal slechts een gering effect hebben op de omzet van Toolex.

Dit persbericht bevat bepaalde verklaringen en informatie met betrekking tot de toekomstige activiteiten van Toolex International die "toekomstgericht" zijn en die gebaseerd zijn op de huidige verwachtingen van het management van Toolex en op aannames van en informatie die momenteel bekend is aan Toolex. Indien gebruikt in dit document dan zijn de woorden "vooruitlopend op...", "van mening zijn dat...", "geschat wordt dat..." en "naar verwachting..." en vergelijkbare uitdrukkingen, voor zover deze betrekking hebben op Toolex International, of het management van het bedrijf, gebruikt om aan te geven dat het hier gaat om verklaringen die "toekomstgericht zijn". Dergelijke verklaringen zijn een weergave van de huidige verwachtingen van Toolex met betrekking tot toekomstige gebeurtenissen en zijn onder voorbehoud van een aantal risico's, onzekerheden en aannames. Vele factoren kunnen ertoe leiden dat de feitelijke resultaten en prestaties die expliciet of impliciet tot uitdrukking worden gebracht in dergelijke "toekomstgerichte" verklaringen, zoals, maar niet beperkt tot, veranderingen in de algemene economische en zakelijke omstandigheden, de introductie van concurrerende producten door andere bedrijven, het uitblijven van acceptatie van nieuwe producten door de beoogde doelgroepen van Toolex' International, wijzigingen in de business-strategie en verschillende andere factoren, zowel expliciet als niet genoemd in dit persbericht, wezenlijk verschillen van de in dit persbericht beschreven prestaties en resultaten. In het geval dat een of meerdere risico's of onzekerheden daadwerkelijk optreden, of indien de onderliggende aannames niet correct blijken te zijn, kunnen de feitelijke resultaten van het bedrijf aanzienlijk afwijken van de resultaten die in dit persbericht worden aangeduid met de woorden "vooruitlopend op...", "van mening zijn dat...", "geschat wordt dat..." en "naar verwachting...".

/ / / / / / / / / Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Toolex International, tel.: +31 40 25 81 503 Lilian Stiphout
.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie