Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoeming bij KPN

Datum nieuwsfeit: 01-02-2001
Bron: KPN NV
Zoek soortgelijke berichten
KPN NV

KPN benoeming

KPN heeft mevr. A.P.M.(Ada) van der Veer-Vergeer (41 jaar) benoemd tot algemeen directeur van een nieuw te vormen werkmaatschappij, waarin de Benelux-activiteiten op het gebied van data/IP worden gebundeld. De huidige bedrijfsonderdelen Corporate Networks en Bedrijfscommunicatie zullen onder meer onderdeel uitmaken van deze nieuwe werkmaatschappij.

Mevr. van der Veer was laatstelijk werkzaam als lid van de hoofddirectie van Achmea Bank Holding N.V.

Corporate Networks verzorgt de informatie en communicatie technologie (ICT) voor de zakelijke markt. Corporate Networks is verantwoordelijk voor het leveren van maatwerk- en standaard geïntegreerde ICT services en infrastructuur gerelateerde datacommunicatie producten en diensten. Bedrijfscommunicatie verzorgt de levering, installatie en service van apparatuur voor telecommunicatite en datacommunicatie voor bedrijven. De gezamenlijke omzet bedroeg over 1999 ruim f 2,5 mld.


Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie