Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Bedrijventerrein Gaasperwaard moet doorgaan'

Datum nieuwsfeit: 01-02-2001
Bron: Kamer van Koophandel Utrecht
Zoek soortgelijke berichten
Kamer van Koophandel Utrecht

Bedrijventerrein Gaasperwaard moet doorgaan De Vereniging van Bedrijven in Vianen en Omstreken en de Kamer van Koophandel Utrecht gaan elk bij de Raad van State in beroep tegen het besluit van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland om goedkeuring te onthouden aan het bestemmingsplan bedrijventerrein Gaasperwaard.

Toerisme Utrechtse Heuvelrug moet op hoger niveau Het Utrechtse bedrijfsleven wil het toerisme op de Utrechtse Heuvelrug kwalitatief verbeteren. In het gebied ten zuiden van de A12, waar het Nationaal Park komt, staat rustige recreatie met aandacht voor de natuur centraal. Uitbreiding van bedrijven blijft daar mogelijk maar de plannen zijn vooral ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie