Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Den Helder 2015 in brochure samengevat

Datum nieuwsfeit: 01-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

DEN HELDER 2015 IN BROCHURE SAMENGEVAT

betreft: week: week 05

De bewoners van Den Helder en de gemeente hebben vorig jaar gezamenlijk een plan gemaakt: het 'Strategisch Plan Den Helder 2015'. Dit plan beschrijft waar de gemeente en haar bewoners de komende vijftien jaar aan willen werken. De gemeenteraad van Den Helder heeft het algemeen deel van het Strategisch Plan Den Helder 2015 vastgesteld. Het volledige plan is een redelijk lijvig plan geworden. Het bestaat uit een algemeen deel en een thematisch deel. Het algemeen deel beschrijft het kader, het strategisch uitgangspunt en de speerpunten van beleid. Het thematisch deel beschrijft de vijf thema's: leefomgeving, wonen, vernieuwing in bedrijvigheid, voorzieningen en bestuurskracht en actieve gemeenschap.

thema's

De bouwstenen voor het plan zijn aangedragen door vijf werkgroepen, waarin naast raadsleden en ambtenaren, vertegenwoordigers uit de Helderse samenleving zitting hebben gehad. Zij hebben met name de vijf genoemde thema's uitgewerkt. Stadsbijeenkomsten en lagerhuisdiscussies maakten uw inbreng mogelijk. De rapportages van de werkgroepen zijn als bijlagen bij het strategisch plan gevoegd. U vindt de volledige tekst van het strategisch plan Den Helder 2015 op onze internetsite: www.denhelder.nl

brochure

Van het strategisch plan hebben wij ook een gemakkelijk leesbare versie gemaakt. Deze brochure is sinds deze maand beschikbaar voor het publiek. Op beknopte wijze besteedt de brochure aandacht aan de totstandkoming van het strategisch plan en waaraan zoal wordt gedacht wat de toekomst van onze gemeente betreft. De vijf thema's komen eveneens in de brochure aan bod. Mocht u daarin zijn geïnteresseerd, dan kunt u de brochure opvragen bij bureau Communicatie, telefoon 671 361 of email: (info@denhelder.nl).

laaste verandering: februari 01, 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie