Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inhoud tijdschrift DHVTimes

DHVTimes; tijdschrift voor onze relaties

Februari 2001

DHVTimes is een internationaal tijdschrift van de DHV Groep. Het informeert de relaties van DHV over de activiteiten waarbij DHV wereldwijd betrokken is. DHVTimes verschijnt driemaal per jaar in een Nederlandse, Engelse en Portugese editie.

In de laatste editie van DHVTimes treft u de volgende artikelen aan:

Toename internationale aanbestedingen gebaseerd op kennis Inleiding door Hans Huis in 't Veld voorzitter Raad van Bestuur.

Ondergrondse levensader voor Tilburgse binnenstad De gemeente Tilburg opteert voor een Ongehinderd Logistiek Systeem (OLS) voor bevoorrading van winkels. Gedeeltelijk ondergronds goederentransport zal de geplaagde binnenstad weer aantrekkelijk maken voor winkeliers en winkelend publiek. Volgens een eerste onderzoek lijkt zo'n OLS niet alleen mogelijk, maar ook haalbaar.
Info: DHV Milieu en Infrastructuur, Jeroen Boerkamps

Op zoek naar een evenwichtige ontwikkeling van Praag 2 Om Praag 2, een van de stadsdelen van de Tsjechische hoofdstad, te revitaliseren ligt een integraal strategisch plan op tafel. Burgemeester Michal Basch vertelt waarom.
Info: DHV CR, Radim Gill

Groen polderoverleg Mainport Rotterdam werkt "Hoe beter en eensgezinder de adviezen vanuit een groen polderoverleg, des te moeilijker de politiek er onderuit zal kunnen", zegt Hans Alders. Een gesprek met de voorzitter van het Topberaad en het Overleg Niet-Rijkspartijen bij het Project Mainportontwikkeling Rotterdam. Info: DHV Management Consultants, Theo Klink

Robots bezetten Amsterdams laboratorium Als het aan Avantium Technologies ligt, hebben grote chemische en farmaceutische bedrijven voortaan geen eigen laboratorium meer. Op contractbasis gaat het kersverse commerciële lab met de meest geavanceerde technologieën werken. Robots in combinatie met intelligente software maken het labwerk sneller en goedkoper.
Info: DHV AIB, Guus Poyck

Bereikbaarheidsoffensief kan steunen op adequaat instrument Nederland staat steeds vaker en langer in de file. Neem de Randstad. De bereikbaarheid van de economische centra verslechtert voortdurend en in rap tempo.
Info: DHV Milieu en Infrastructuur, Jan Roos

Wijkrevitalisering: meer dan stenen, cement en water Hoe achterstandswijken nieuw leven in te blazen? Een integrale aanpak vanuit de wijk zelf, waarbij bewoners, overheden, lokale organisaties en het bedrijfsleven de handen ineenslaan, biedt perspectief in de Verenigde Staten.
Info: TCG, Karolijn van Ginneken

Limburgse 'waterfabriek' tegen verdroging Waterleiding Maatschappij Limburg gaat minder grondwater oppompen en Maaswater zuiveren voor drinkwater. De eerste proeven om dat drinkwater vervolgens geautomatiseerd door de regio te transporteren, zijn al geslaagd. Info: DHV Water, Tony Kroon

De ambities van FC Utrecht Voetbalstadions ontwikkelen zich steeds vaker tot multifunctionele vermaakcentra. FC Utrecht, bezig met een grootscheepse vernieuwing van stadion Galgenwaard, kiest voor voetbal in combinatie met een herontwikkeling van de locatie. Info: DHV Huisvesting en Vastgoed, Frank Uijting

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie