Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zoneborden in buitengebied Lisse

Datum nieuwsfeit: 01-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Lisse

Zoneborden in buitengebied

In het wegencategoriseringsplan dat vorig jaar is vastgesteld, is Lisse ingedeeld in verblijfsgebieden en gebiedsontsluitende wegen. In de verblijfsgebieden binnen de bebouwde kom is de maximumsnelheid 30 km/h. Dit wordt aangegeven door middel van zoneborden in combinatie met poortconstructies. Buiten de bebouwde kom mag op de als verblijfsgebied aangewezen wegen maximaal 60 km/h worden gereden. Dit wordt met ingang van 1 februari 2001 aangegeven met zoneborden.

De Tweede Poellaan en de Stationsweg/Delfweg zijn geen verblijfsgebieden maar gebiedsontsluitende wegen buiten de bebouwde kom. Normaal gesproken mag op dergelijke wegen buiten de bebouwde kom dus ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie