Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dentiva.com sluit exclusieve deal met Reality USA

Datum nieuwsfeit: 01-02-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Dentiva.com sluit exclusieve deal met Reality USA

AMSTERDAM, 01-02-2001 -- Steeds meer interesse voor cosmetische tandheelkunde op internet Dentiva.com, het internetbedrijf voor tandheelkundige professionals, heeft een unieke samenwerkingsovereenkomst gesloten met Reality USA. Dit bedrijf is toonaangevend in de Verenigde Staten op het gebied van informatievoorziening over cosmetische tandheelkunde. Reality USA test en beoordeelt jaarlijks meer dan 10.000 producten op gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit. Tandheelkundige professionals verspillen op deze manier geen tijd, geld en energie aan producten die niet werken. De cosmetische tandheelkunde heeft de afgelopen jaren een groeiende belangstelling gekregen. Door de vergrijzing en een hoog gemiddeld gezinsinkomen krijgen consumenten ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie