Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Herman Mens nieuwe supervisor Brandevoort

Datum nieuwsfeit: 01-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Helmond
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Helmond


persberichten
26 januari 2001
Nieuwe supervisor brandevoort

Per 1 februari 2001 heeft ir. Herman Mens een functie aanvaard bij het Geldersch Genootschap. Herman Mens vervult binnen de gemeente Helmond de rol van supervisor Brandevoort. Hij is verantwoordelijk voor de bewaking van de architectonische kwaliteit van de bouwplannen in de wijk Brandevoort. Herman Mens, voorheen stadsarchitect van de gemeente Helmond, heeft in de loop van het vorig jaar zijn dienstverband met de gemeente al terug gebracht om een eigen stedenbouwkundig adviesbureau op te zetten.

Opvolger supervisor Brandevoort
Ir. Bert Oomen van Croonen Adviseurs te Rosmalen zal ir. Herman Mens opvolgen en dus de rol van supervisor Brandevoort op zich nemen. Van huis uit is ir. Bert Oomen een stedenbouwkundige en architect. Hij heeft naast zijn grote ontwerpervaring een ruime ervaring in het toetsen van bouwplannen, doordat hij lid is van diverse welstandscommissies en tevens van de monumentencommissie van Heusden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie