Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Spreekuur gedeputeerde Houtman in de Hoeksche Waard

Datum nieuwsfeit: 01-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

30-01-2001

Spreekuur gedeputeerde Houtman
op 1 februari in de Hoeksche Waard

Voor de inwoners van de Hoeksche Waard houdt gedeputeerde Houtman op 1 februari as. een spreekuur in cultureel centrum De Vijf Schelpen in Mijnsheerenland, Laan van Westmolen 117, van 18.30 tot 20.00 uur. Belangstellenden kunnen zich onder vermelding van naam en onderwerp tot woensdag 31 januari 12.00 uur aanmelden op telefoonnummer 070 441 7013.

De provincie organiseert spreekuren om de inwoners de gelegenheid te bieden hun vragen en/of wensen aan het provinciaal bestuur voor te leggen.

Elke gebiedsgedeputeerde van de provincie houdt spreekuren in zijn of haar gebied. Gedeputeerde Houtman is aanspreekbaar voor de regio Zuid-Holland-Zuid, waar de Hoeksche Waard, Goerree-Overflakkee en de Drechtsteden onder vallen. De Hoeksche Waard is in de regio Zuid dit jaar als eerste aan de beurt. Volgens planning zal dhr. Houtman op 1 maart een spreekuur houden in het Drechtstedengebied en op 29 maart op Goerree-Overflakkee.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie