Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Symposium 'De Wetenschappelijke Praktijk' in Utrecht

Datum nieuwsfeit: 01-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Inventarisatie lacunes in huisartsgeneeskundige kennis

30 januari 2001

Symposium 'De Wetenschappelijke Praktijk, Van wetenschappelijk onderzoek naar toepasbare kennis' van het Nederlands Huisartsen Genootschap.

Op 1 februari 2001 vindt in Utrecht het NHG-symposium 'De wetenschappelijke praktijk; van wetenschappelijk onderzoek naar toepasbare kennis' plaats ter gelegenheid van het afscheid van NHG-voorzitter Wim Stalman. Een belangrijke kerntaak van het NHG is het maken van richtlijnen voor de praktiserende huisarts. Deze richtlijnen komen tot stand op basis van uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek. Niet altijd blijkt er voldoende relevante onderzoeksgegevens voor de onderbouwing beschikbaar te zijn. Tijdens dit symposium wordt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie