Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De Aalmarkt in Leiden op internet

Datum nieuwsfeit: 01-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

30 januari 2001

Tjeerd Roosjen

071-5165790

Aalmarkt op internet

Vanaf donderdag 1 februari staat het Aalmarktproject op het internet. Op de speciale website over dit grote en belangrijke project is uitgebreide en actuele informatie terug te vinden. De site gaat 'online' tijdens een presentatie van wethouder Schultz van Haegen (o.a. verantwoordelijk voor communicatie en lid van de stuurgroep Aalmarktproject) aan de raadsleden, voorafgaand aan de vergadering van de raadscommissie voor Economische Zaken, Grondzaken, Toerisme en Parkeren.

De informatie op het internet mag geen vragen oproepen, maar moet juist alle vragen beantwoorden. De website is daarom uitgebreider dan vaak het geval is. Zo zijn hele onderzoeksrapporten te downloaden en besluiten en handelingen van de raad op te vragen. Maar het geeft ook een indruk van de geschiedenis van het gebied en van de besluitvorming. Natuurlijk zijn ook de meest gestelde vragen terug te vinden, zoals: hoe staat het nou met de ondergrondse parkeergarage, hoe ziet een pleintje achter de Waag eruit en blijft het gebouw van Minerva behouden? Om ook met bezoekers van de site van gedachten te kunnen wisselen, organiseert de gemeente in de toekomst een aantal chatsessies. Zij kunnen dan met betrokken bestuurders, projectleden, adviseurs etc. een digitaal debat aangaan. Kortom: op deze manier hoopt de gemeente alle belangstellenden snel en goed te informeren over dit belangrijke project voor Leiden. Deze speciale website is, vanaf donderdagavond, via www.aalmarkt.nl of via de site van de gemeente Leiden, www.leiden.nl/gemeente, op te roepen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie