Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 1-02-2001

Datum nieuwsfeit: 01-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 1-02-2001
Mediaberichten donderdag 1 februari 2001 (laatste berichten)

WEERT Aanhouding verdachte

WEERT De politie heeft dinsdagmorgen een 55-jarige inwoner van Voerendaal in zijn woning aangehouden. De man wordt ervan verdacht op 24 januari jl. drie meisjes uit Weert te hebben lastiggevallen door hen onzedelijke voorstellen te doen. Een 9-jarige meisje werd in de buurt van haar huis aangesproken door de man, die vroeg of zij met hem mee wilde gaan. Omdat het meisje het niet vertrouwde is zij naar huis gerend waarna haar moeder aangifte heeft gedaan bij de politie. Ruim een uur later kwam een tweede melding binnen bij de politie van een getuige die een onbekende man onder verdachte omstandigheden bij twee jonge meisjes had zien staan in Weert. Omdat ze het niet vertrouwde is ze poolshoogte gaan nemen waarna de man wegliep. De politie stelde een onderzoek in. Met behulp van getuigenverklaringen werd de identiteit van de verdachte achterhaald. Nader onderzoek wees uit dat hij in het verleden veroordeeld is in verband met een zedendelict. Inmiddels is proces-verbaal tegen hem opgemaakt. Hij zal zich moeten verantwoorden voor de rechter.

BAARLO 201 automobilisten bekeurd in kader van Samen minder

BAARLO De politie heeft bij een controle gehouden in het kader van het project Samen minder op donderdagmorgen tussen 11.55 uur en 13.55 uur op de Napoleonsbaan-Noord, 201 automobilisten bekeurd. Van de 990 gecontroleerde voorbijgangers was de hoogst gemeten snelheid 89 km per uur, terwijl 50 km per uur is toegestaan.

BAEXEM 29 Automobilisten bekeurd

BAEXEM De politie heeft bij een controle, gehouden op donderdagmorgen tussen 11.10 uur en 12.10 uur op de Dorpstraat, 29 automobilisten bekeurd. Van de 242 gecontroleerde voorbijgangers was de hoogst gemeten snelheid 67 km per uur, terwijl 50 km per uur is toegestaan.

KELPEN-OLER 33 Automobilisten bekeurd

KELPEN-OLER De politie heeft bij een controle, gehouden op donderdagmorgen tussen 07.20 uur en 08.20 uur op de Grathemerweg, 33 automobilisten bekeurd. Van de 100 gecontroleerde voorbijgangers was de hoogst gemeten snelheid 87 km per uur, terwijl 50 km per uur is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie