Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe liefdessite VrouwOnline blijft ook na Valentijn

Datum nieuwsfeit: 01-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


- PERSBERICHT -

Hoofddorp, 1 februari 2001

OMDAT IK VAN JE HOU ... DE NIEUWE LIEFDESSITE VAN VROUWONLINE

VrouwOnline (VNU) biedt nieuwe liefdessite die ook na Valentijn gehandhaafd blijft

Virtueel trouwen, kijken hoe romantisch je bent, kijken of je grote liefde bij je past, een blind date regelen of een virtuele e-card versturen? Het kan allemaal op Omdat ik van je hou... (www.omdatikvanjehou.nl) de nieuwste liefdessite van VrouwOnline.nl, de grootste vrouwenportal van Nederland. Omdat ik van je hou zal tot en met 14 februari geheel in het teken staan van Valentijn en biedt de bezoeker een keur aan mogelijkheden.

Erg veel is aandacht besteed aan het versturen van e-cards, deze keer niet op een manier zoals we dit al van vele sites kennen. Maar bewegende teksten, geanimeerde filmpjes met daaraan gekoppeld verschillende opties. Zo kun je naast het anoniem versturen ook aangeven of de ontvanger(ster) mag raden van wie de kaart afkomstig is en of het uiteindelijk 'verklapt' mag worden. Wil je nog een stap verder gaan, dan kun je ook virtueel trouwen. Het boterbriefje van deze heugelijke gebeurtenis kan worden uitgeprint. In het teken van Valentijn is er een verhalenwedstrijd i.s.m. schrijfster Lydia Rood, een liefdes-chat met acteur/zanger Chris Zegers en zijn er vele romantische prijzen voor twee te winnen.

Niet alleen kijken, maar vooral doen. Wil je weten of je romantisch bent? Doe dan een interactieve test. Heb je iets goed te maken? Schrijf een gedicht in de vorm van een haiku aan je geliefde, de mooiste worden gepubliceerd en beloond. Heb je nog steeds hartkloppingen van die ene persoon? Plaats een oproep.
Naast romantische tips in het ABC kun je binnen verschillende forums om raad vragen.
Nodig iemand uit voor een blinddate, speel het Cupido-liefdesspel of kijk in de chatroom of het klikt tussen jou en die ander. Tenslotte kun je via de shop de leukste kado's online bestellen.

Ook na Valentijn blijven de vaste rubrieken binnen www.omdatikvanjehou.nl gehandhaafd en heeft de site volop informatie en entertainment te bieden. Speciale aandacht zal worden besteed aan bijzondere momenten als moederdag en kerst.

Over Vrouwonline.nl
Omdatikvanjehou.nl is één van de vele themasites van VrouwOnline, de grootste vrouwenportal van Nederland. Op de sites van het VrouwOnline netwerk kunnen vrouwen terecht voor entertainment, informatie, interactie en services, gerelateerd aan een breed scala van onderwerpen. Het netwerk is opgebouwd uit drie typen sites: themasites, activiteiten (o.a. discussies en e-commerce) en de websites van VNU-vrouwenbladen als Libelle, Margriet, Viva en Cosmopolitan. Bestaande themasites zijn BeautyOnline, WerkOnline, Reisonline, KokenOnline, Zwanger.nl, GezondOnline en StartOnline (voor beginnende internetters). VrouwOnline is in haar korte bestaan al uitgegroeid tot een portal met meer dan 750.000 bezoeken en meer dan 5 miljoen pageviews per maand. VrouwOnline is 7 februari 2000 gelanceerd en is een initiatief van VNU Tijdschriften.


- EINDE BERICHT -

Achtergrondinformatie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie