Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Congres Highspeed (un)Wired over veranderingen op internet

Datum nieuwsfeit: 01-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Congres Highspeed (un)wired zal ogen doen openen

Woensdag 1 februari organiseert NetEvents het congres Highspeed wired 2001, dat gehouden wordt in het Rosarium te Amsterdam. Het congres werpt zijn licht op het snel veranderende landschap van breedband en mobiel internet, waarin de innovatieve integratie van marketing en technologie een steeds belangrijkere rol gaat spelen.

Aan de hand van Japanse, Amerikaanse en Europeaanse business cases geven de sprekers hun visie over de ontwikkelingen op dit gebied. Tijdens het congres komen onderwerpen aan de orde als Bluetooth, UMTS, en I-mode. Daarnaast zijn er presentaties over business modellen voor mobiele toepassingen en de integratie van breedband, TV en mobiele applicaties. De presentaties zijn gebaseerd op reeds toegepaste business cases. Sprekers op dit congres zijn onder andere Frans Nauta, Guido van Nispen, Peter Mechels, Arjen van Blokland en Yoshi Mizuno.

Mensen die geïnteresseerd zijn in deelname aan het congres of meer informatie willen over het congres kunnen terecht op de site www.netevents.nl/highspeed of kunnen telefonisch contact opnemen met NetEvents op (020) 586 99 99. Noot voor de redactie

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie