Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

XpertBuyer op Ondernemendnederland.nl

Datum nieuwsfeit: 02-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

XPERTBUYER NV

XpertBuyer op Ondernemendnederland.nl

UTRECHT 2 februari 2001-De website Ondernemendnederland.nl biedt vanaf vandaag de dienstverlening van het virtuele marktplein XpertBuyer. Hierdoor beschikken Nederlandse ondernemers en managers over ondersteuning bij branchevreemde, complexe inkoopprocessen via internet. Met de samenwerking willen Ondernemendnederland.nl en XpertBuyer zo veel mogelijk ondernemingen ondersteunen bij de inkoop van producten en diensten via internet.
Na de introductie van de inkoopdienstverlening van XpertBuyer op hun eigen site volgt nu dus ook Ondernemendnederland.nl. 'Wij willen samen met XpertBuyer de inkoop van ondernemers en managers op velerlei manieren faciliteren', aldus Barthy Bredenoord van Ondernemendnederland.nl. 'Wij zien ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie