Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vervanging riolering Diependaalselaan Hilversum

Datum nieuwsfeit: 02-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hilversum
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum

Persbericht Week 5
(29 januari - 4 februari 2001)

Rioleringsaansluiting zorgt voor overlast op Diependaalselaan

De vervanging van de riolering op de Eikbosserweg zorgt dezer dagen voor extra verkeersoverlast op de Diependaalselaan. Door technische problemen die niet waren te voorzien, bleek het toch noodzakelijk om een nieuwe aansluiting te maken op het riool Diependaalselaan.

Donderdag 1 februari beginnen de werkzaamheden en ook vrijdag en maandag is men op de Diependaalselaan aan het werk. Op deze beide laatste dagen wordt alleen gewerkt tussen de ochtend- en de avondspits, van 9.30 tot 15.30 uur.

Wisselstoplicht

Het autoverkeer op de Diependaalselaan wordt ter hoogte van de Eikbosserweg met een wisselstoplicht in beide richtingen over één rijbaan geleid. Automobilisten kunnen vanaf de Diependaalselaan wel de Eikbosserweg op in de richting van Eikenlaan en Kolhornseweg, maar de tegenbeweging vanuit zuidelijke richting de Diependaalselaan op is niet mogelijk.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie