Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderzoek serviceniveau medewerkers financiële instellingen

Datum nieuwsfeit: 02-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Response Partners Marktonderzoek neemt serviceniveau financiële instellingen onder de loep

Breda, 2 februari 2001 - Response Partners Marktonderzoek, specialist in onderzoek en advies voor het verbeteren van klantcontacten, heeft speciaal voor financiële instellingen (zoals banken, verzekeraars en hypotheekverstrekkers) een onderzoek ontwikkeld dat het serviceniveau van de medewerkers gedetailleerd in beeld brengt. Het onderzoek wordt uitgevoerd met behulp van 'mystery guests' die een instelling zowel bezoeken als telefonisch benaderen. Bij een bezoek wordt gekeken naar de algemene klantbenadering, de efficiëntie van de informatieoverdracht en de verkoopvaardigheden. Tijdens een mystery call wordt gelet op de bereikbaarheid en routing, ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie