Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hoogleraarsbenoeming UvA: Dr. P.C.M. Hoppenbrouwers

Datum nieuwsfeit: 02-02-2001
Bron: Universiteit van Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamHoogleraarsbenoeming: Dr. P.C.M. HoppenbrouwersDr. P.C.M. Hoppenbrouwers (1954) is benoemd tot hoogleraar Middeleeuwse geschiedenis aan de Faculteit der Geesteswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Hij volgt professor P.H.D. Leupen, op die de leerstoel bekleedde tot hij met emeritaat ging. Peter Hoppenbrouwers studeerde in 1978 cum laude af in de Geschiedenis aan de Universiteit Leiden (UL). Hij begon zijn wetenschappelijke loopbaan in 1979 als onderwijsassistent bij de vakgroep Middeleeuwse geschiedenis aan de UL. In 1981 werd hij wetenschappelijk onderzoeker, aangesteld door de toenmalige Stichting voor Zuiver Wetenschappelijk Onderzoek. In 1984 stapte Hoppenbrouwers over naar ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie