Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Friesland: inbraak in scholen

Datum nieuwsfeit: 02-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Friesland 2-02-2001
Politieberichten van 2/1 (07.00 tot 13.00 uur)

Leeuwarden: auto beschadigd
In de nacht van donderdag op vrijdag is een auto beschadigd die geparkeerd stond aan de Amelandsdwinger. Van de auto werden beide buitenspiegels en een koplamp vernield. De 24-jarige eigenaar deed aangifte.

Opeinde: rijbewijs ingevorderd
Een 24-jarige automobilist uit Drachten is vrijdag om 09.00 uur zijn rijbewijs kwijtgeraakt, nadat hij in en bij Opeinde met te hoge snelheid had gereden. Binnen de bebouwde kom reed hij 90 km/u, buiten de bebouwde kom 108 km/u, waar 80 is toegestaan. Hij kreeg een proces-verbaal en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Leeuwarden: auto gestolen
In de nacht donderdag op vrijdag is een auto gestolen die aan de Mondriaanstraat geparkeerd stond. Het gaat om een rode Opel Kadett met het kenteken YN-49-KT. Een 49-jarige inwoner van Leeuwarden deed namens de eigenaar aangifte.

Leeuwarden: inbraak scholen
Onbekenden hebben tussen donderdag 16.15 uur en vrijdag 08.00 uur ingebroken in een schoolgebouw aan de Schieringerweg. Er werden diverse ruiten geforceerd, waarna een aantal computers en TV-toestellen werd weggenomen. De technische recherche heeft een onderzoek ingesteld. Een 53-jarige inwoner van Leeuwarden deed namen de school aangifte. Bij een school aan de Nijlandsdyk werd afgelopen nacht een ruit ingeslagen en werd vervolgens een achter dat raam staande computer weggenomen. Aangifte werd gedaan door een 53-jarige inwoner van Leeuwarden.

Bureau Voorlichting & PR: 058 8808272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie