Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reactie van Skal op NOVA-uitzending rondom EKO-keurmerk

Datum nieuwsfeit: 02-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Publicatiedatum: 02-02-2001

Reactie Skal op NOVA-uitzending 31 jan.
Op woensdagavond 31 januari j.l. heeft NOVA kort aandacht besteed aan het onafhankelijk onderzoek naar de drie gevallen m.b.t. het EKO-keurmerk die in oktober j.l. in hetzelfde programma aan de orde waren geweest. In het programma betreurde men het besluit van Skal om het onderzoek vooral op de drie bedoelde gevallen te concentreren.

De volgende dag zijn bij Skal diverse reacties en vragen binnengekomen. In de meeste gevallen ging het om de achterliggende redenen voor deze opstelling van Skal. Hierop is duidelijk gemaakt dat een kostbaar en organisatiebreed onderzoek niet opportuun wordt geacht omdat Skal reeds geruime tijd bezig is met een fundamentele verandering van organisatie en werkwijze. Skal wil namelijk komen tot scheiding van private en publieke taken. Ook moeten regelgeving, certificering en controles apart worden ondergebracht. Skal verwacht op korte termijn hier nadere mededelingen over te kunnen doen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie