Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: graven vernield

Datum nieuwsfeit: 02-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Sittard 2-02-2001 Persberichten district Sittard
vrijdag 2 februari 2001

Geleen; graven vernield
Vanmorgen is ontdekt dat onbekende(n) op de Algemene begraafplaats aan de Kerkhoflaan negen grafzerken hebben vernield. Zeven zerken werden volledig omgestoten en twee zerken zijn beschadigd. Namens de gemeente werd vanmorgen bij de politie aangifte gedaan van de vernielingen. De nabestaanden zijn door de gemeente in kennis gesteld. De politie is direct een onderzoek begonnen om de onbekende vernielers te achterhalen. De vernieling van de graven moet in de afgelopen dagen zijn gepleegd.
Het bureau slachtofferhulp is op de hoogte gebracht, om eventueel bijstand aan nabestaanden te kunnen verlenen.

Elsloo; lichtmast omver gereden;
Vrijdagmorgen omstreeks 06.15 uur heeft een 38-jarige automobilist uit Elsloo op de Julianastraat een lichtmast plat gereden. Toen de politie ter plaatse kwam bleek de auto op zijn kop te liggen en de bestuurder naast zijn zwaar beschadigde voertuig en lichtmast te zitten. De man bleek behoorlijk onder invloed te verkeren, en werd voor medische behandeling overgebracht naar het ziekenhuis te Sittard. Daar werd hem een bloedproef afgenomen en de man ter observatie opgenomen. De aard van zijn verwondingen zijn niet bekend. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt voor het rijden onder invloed.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie