Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeester opent website voor ondernemers in Heilo

Persbericht

Burgemeester opent website voor ondernemers

Heiloo, 2 februari 2001 - Burgemeester Den Boon van Heiloo heeft onder grote belangstelling de digitale marktplaats www.ondernemendheiloo.nl

toespraak introduceerde hij de nieuwe persberichtenservice op de site. De vele ondernemers uit Heiloo die aanwezig waren, waren hiermee direct getuige van de officiële opening van de site.

De persberichtenservice is speciaal toegankelijk voor de meer dan 66 deelnemende ondernemers. Op deze manier kunnen zij op zeer eenvoudige wijze nieuwsberichten naar de verschillende media in de omgeving versturen. Men voert het bericht in en klikt op de knop "versturen". Hiermee is het persbericht naar de redacties van de verschillende media verstuurd.

De website is opgezet om de vindbaarheid van alle ondernemers en winkeliers in Heiloo op het Internet te vergroten. Voor hen die nog niet actief zijn op het wereldwijde web is het een laagdrempelige mogelijkheid kennis en ervaring op te doen. Voor bedrijven die al een eigen site hebben, is het de ideale manier om op deze site meer bezoekers te mogen ontvangen.

De ondernemers krijgen een eigen informatiepagina waar zij alle bedrijfsgegevens kwijt kunnen. Zo kan de bezoeker onder andere op zoek naar adressen, informatie over producten en diensten, openingstijden en een routebeschrijving. Op de site zijn ook vacatures, aanbiedingen en nieuws van de ondernemers uit Heiloo te vinden. Op korte termijn zal de site worden uitgebreid met een politieke pagina en een sportpagina. Zo zal de website uitgroeien tot het digitale informatiebulletin van Heiloo.

De digitale markt www.ondernemendheiloo.nl
is opgezet door Ondernemersvereniging "De Oude Werf" en Steenbok internet services bv. Naar aanleiding van het succes van deze site zal op 1 maart 2001 de digitale marktplaats www.ondernemendcal.nl van start gaan. De vraag hiernaar door ondernemers uit Castricum, Akersloot en Limmen is namelijk zeer groot. Op

13 februari aanstaande om 19.30 uur verzorgt Steenbok internet services bv in Motel Akersloot een informatiebijeenkomst waar het initiatief nader zal worden toegelicht. Voor meer informatie kan men bellen met Steenbok (072-5321986).

Steenbok internet services bv in Heiloo levert diensten op het gebied van websitebouw,


-beheer en -onderhoud. Steenbok internet services bv streeft naar optimale kwaliteit in een goede en duurzame relatie met de klant, waarbij het samen met de klant komt tot een pragmatische aanpak van de websiteproblematiek.

Voor meer informatie:

Robin Nathalia

E-business consultant

Steenbok internet services bv

De Oude Werf 15

1851 PW Heiloo

Tel. 072 - 5321986

E-mail: (r.nathalia@steenbok.com)
Website : www.ondernemendheiloo.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie