Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kindermusical Continental Kids in Houten

Datum nieuwsfeit: 03-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Digitale Gemeente Houten

Kindermusical van de Continental Kids: jong en verrassend!

vrijdag 26 januari 2001 - Bron: Continental Kids

De Continental Kids, bestaande uit kinderen van 8 t/m 12 jaar, brengen dit jaar een programma vol zang, dans en theater. Het concert is bedoeld voor kinderen en hun broers, zussen, ouders, opas en omas, vrienden en vriendinnen. Het programma laat verschillende facetten van vriendschap en samenleven zien bij het bouwen van Een huis van vriendschap.

Op zaterdagmiddag 3 februari 2001 zullen de Continental Kids optreden in Houten, in het Agrarisch Opleidingscentrum (AOC) Midden Nederland, Randhoeve 2. Het concert, georganiseerd in samenwerking met de Stichting Gospelprojecten Houten, begint om 16.00 uur, de zaal is open om 15.30 uur.

Voor een viertal kinderen (Timo Fernhout, Ezra Houben, Sophie Houtman en Pieter-Jan Pijnacker Hordijk) wordt dit een heel bijzonder concert, want zij wonen in Houten. Daarnaast doen ook nog 3 kinderen uit Nieuwegein en IJsselstein mee: Jisca Mannessen, en Ardine en Hessel Sollie.

Ontsproten aan The Continentals
De groep Continental Kids, nu bezig aan het tweede seizoen, komt voort uit de wereldberoemde Continental Singers, die al in de jaren '60 zijn ontstaan. Momenteel zijn er wereldwijd 60 groepen Continentals actief, waarvan 20 in Europa. De enthousiaste optredens, de vernieuwende stijl, de moderne choreografie, kleding en de professionaliteit van de Continentals en de Young Continentals (tienergroepen) zijn al jaren een inspiratiebron voor menig gospel-, jongeren- of tienerkoor. Na een fantastisch eerste "Kids"-seizoen met concerten en zelfs al een tv-optreden, groeide het aantal groepen van een naar drie, die alle duidelijk de signatuur van de Continentals meedragen. Slechts de leeftijd is anders!

De Continental Kids
De groep bestaat uit ruim dertig, door auditie geselecteerde kinderen. De kinderen worden begeleid door professionals om hun groei op het gebied van zang, dans, drama en creativiteit te stimuleren. Dat gebeurt in eerste instantie tijdens de professionele training die de kinderen s zomers in het Continental Kids Kamp krijgen. Daarnaast heeft de Continental Kids Club een instructiemethode ontwikkeld voor werkers in (zondags)scholen, kinderclubs en -koren.

Voor meer informatie over het concert in Houten en voor reserveringen, kunt u bellen met de volgende telefoonnummers: 030-6352366 en 030-6374560. Kaarten zijn in de voorverkoop (voor fl. 6,- per persoon) verkrijgbaar bij Vivant, Het Wed 18, en Ed Baak, Vlierweg 10 of aan de zaal (voor fl. 7,50).

Terug naar het nieuwsoverzicht

Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1996 - 2001 Deze website is een particulier initiatief van AG Computers en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten). Vragen, opmerkingen, suggesties? (info@houten.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie