Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 11.00 uur

Datum nieuwsfeit: 03-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 3-02-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 11.00 uur
Snelheidscontrole

SOESTERBERG Op vrijdagochtend werd tussen 08.15-11.45 uur een snelheidscontrole gehouden op de Amersfoortsestraat. In totaal werden 2.675 voertuigen gecontroleerd op snelheid. Hier reden 24 bestuurders te hard. De hoogst gemeten snelheid betrof 93 km/u waar 80 km/u maximaal is toegestaan.

Verkeerscontrole

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG Op het Kolkplein werd op vrijdagavond een verkeerscontrole gehouden. Twee bromfietsers kregen een bekeuring voor het rijden zonder helm, 5 bonnen werden uitgeschreven voor het parkeren op de stoep en 4 fietsers voor het rijden zonder verlichting. Ook kreeg een tractor een bekeuring voor het rijden met te hoge snelheid.

Auto van talud gereden

EEMNES Op zaterdagmorgen is rond 03.00 uur een 18-jarige man uit Eemnes met zijn personenauto van het talud vanaf de Meentweg afgereden. Hij kwam hierbij tegen een hek van een woning tot stilstand. De man liep geen letsel op. De bestuurder gaf aan dat hij geschrokken was door een plotseling overstekende kat en krachtig remde. Door de gladheid van de sneeuw raakte hij vervolgens in een slip en schoot het talud af.

De auto liep lichte schade op, maar moest wel met behulp van een takelwagen naar boven worden getrokken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie