Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Slotemakers Anti-Slipschool moderniseert

Datum nieuwsfeit: 03-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Interstate Europe Auto DesignSlotemakers Anti-Slipschool verhuist naar ultramoderne locatie (foto)

Zandvoort, januari 2001 - Slotemakers Anti-Slipschool zal naar verwachting eind dit jaar haar nieuwe locatie betrekken, grenzend aan het huidige terrein. De bekende Anti-Slipschool wordt uitgebreid met hellingen, een bochtgedeelte en een cirkelvormig stuk glad wegdek. "De nieuwe Slotemakers Anti-Slipschool wordt een voor Nederland uniek voertuigbeheersingscentrum", aldus directeur Gerard van Oers.

Met de bouw van het compleet nieuwe voertuigbeheersingscentrum speelt Slotemakers Anti-Slipschool volgens Van Oers in op de technische vooruitgang in de automobieltechniek. "De elektronische hulpmiddelen in de auto's van vandaag zorgen er voor dat een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie